TIPS PÅ LÄNKAR

GOLFENS OLIKA TÄVLINGSFORMER
Här kan du läsa om golfens olika tävlingsformer. Det finns tävlingar för fyrbollar, tvåbollar, vanliga spelformer, tävlingsformer med flera deltävlingar, skojtävlingar och puttningstävlingar.
DORMYS
Handla golfprylar online. På Dormys finns det mesta för dig som är golfare. Det är enkelt och smidigt att beställa och varorna skickas hem till dig (till ditt närmaste postkontor).

 


BEST WESTERN HOTELL  
Red Tee Tour kan varmt rekommendera något av alla Best Western-hotell runt om i Sverige. Kommer du till Västerås och ska spela golf så har vi ett hotell här också som har bra golfpaket. Klicka på länken och kika här [Hotel Plaza Västerås]. PS. Missa inte deras goda brunch som de har på helgerna!
GOLFBANOR I VÄSTMANLAND
Västmanland är mycket passande som golfdestination. Det finns 14 klubbar i Västmanland och 11 av dessa är anslutna till Golfhäftet, vilket gör att du kan spela för halva priset. Red Tee Tour spelar regelbundet på flera av dessa banor. Hoppas vi ses på golfbanan!
FOREVER
Forever Living Products är världsledande inom Aloe Vera. Här kan du läsa mer om vad ”världens nyttigaste grönsak” kan göra för ditt välbefinnande. Forever har produkter inom hudvård, hårvård, kosttillskott/näring, träning/viktkontroll och hem/hushåll. Vill du veta mer? Kontakta
Marika Strömgren
QUIZ BY MIKA
Planerar du fest eller middag med vänner, kollegor eller med släkten? Då är quiz den absolut perfekta underhållningen! Beställ och få direkt leverans till din e-post. Du får ett komplett, färdigt quiz med tydliga instruktioner, frågeformulär, svarsformulär och facit.
[Klicka här] så hittar du flera olika quiz och sällskapsspel. Konferens med jobbet? Önskar ni en lättsam teambuilding-aktivitet på kvällen? Kontakta mig så kan jag köra ett roligt och underhållande quiz för dig och dina kollegor! / Marika Strömgren