Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress

SPEL & TÄVLINGAR

Åtta deltävlingar
Red Tee Tours tävling är uppdelad i åtta deltävlingar. Under varje omgång spelas matchspel och individuell tävling. Vi har alltid våra Red Tee Tour-tröjor på oss och för att hålla isär lagen så har ena laget vitt nedtill och andra laget har svart kjol eller byxa. Vår väst har vi på oss vid kyligt väder. Vill man så har man även ett rött golflinne med våra namn på. Vi har även fina vindjackor med våra personliga namn.

Matchspel
Vi spelar matchspel och spelar en tjej från Vita laget mot en tjej i Svarta laget. Alla poäng läggs ihop i slutet för sitt lag – vilket kan vara avgörande om resultatet slutar oavgjort när säsongen är färdigspelad. Vi spelar hål för hål och bäst nettoresultat vinner 1 poäng. Blir det oavgjort på något hål så blir det inget poäng på det hålet utan oavgjort. Eftersom vi är sex tjejer i varje lag (fördelat på tre bollar) kan vi som bäst få ihop 6 poäng. Oavgjort resultat i slutresultat så delar man och vinner 1 poäng var. Den som vinner sin match vinner 2 poäng till sitt individuella resultat.

Individuell tävling
Under varje deltävling så har vi även en individuell tävling. Vi spelar alltid slaggolf. Vinnaren får 15 poäng, tvåan får 13 poäng, trean 11 poäng osv. Den som kommer sist blir alltså inte helt poänglös, utan får 1 poäng.

Längsta drive, närmast hål och birdies
Vi har olika tävlingar i tävlingen. Vi har valt att ha det på alla par 5 och par 3 på varje bana. På Grand Finale utser vi vinnaren av flest antal närmast hål, flest antal längsta drive samt vinnaren av flest antal birdies. Självklart kommer även Eagle att uppmärksammas med ett firande från oss andra.

Lyckas man göra Hole-in-One vinner man en flaska skumpa av oss andra (alltså 11 flaskor)

SVARTA LAGET
VITA LAGET